Kom 3x gratis kijken

Scouting staat voor uitdaging! Scouting Polanen is een kleine en gezellige vereniging waar iedereen welkom is. Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting Polanen Monster kun je eerst 3 keer komen kijken.

Foto's loop - scouts 1.jpg

"Onvergetelijke herinneringen"

"Ik ben Mieke en zit sinds mijn 7e al bij deze gezellige vereniging. Als scout met een groepje meiden voor het eerst een tent op zetten om in te slapen en zelf een houtvuurtje aan houden om op te koken. Als Explorer hebben we ons eigen kamp georganiseerd naar Ommen. Onvergetelijke herinneringen!Later kon ik als leiding wat terug doen voor de groep. Eerst als Beverleiding vond ik het erg leuk om iedere zaterdag een nieuwe uitdaging klaar te hebben staan voor de kinderen. Nu ben ik met veel plezier begeleiding bij de Explorers en help hen nu om hun eigen kamp te organiseren.

Scouting Polanen is een kleine en gezellige vereniging waar ik nog steeds met veel plezier naar toe ga."