Kom 3x gratis kijken

Scouting staat voor uitdaging! Scouting Polanen is een kleine en gezellige vereniging waar iedereen welkom is. Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting Polanen Monster kun je eerst 3 keer komen kijken.

Foto's loop - scouts 2.jpg

"Lekker onze energie kwijt"

"Wij zijn Patrick en Mike en zitten allebei bij de welpen. Op scouting kunnen we lekker onze energie kwijt en komen we onze vrienden tegen. Daarnaast maken we nieuwe vrienden. We doen vaak leuke dingen zoals vlaggenroof of Hollandse leeuwen en leren vaak ook wat nieuws. Tijdens de opkomsten op zaterdag komen er ook wel eens themafiguren langs, maar op kamp is altijd het gaafst. Dan is er een groot verhaal met veel avonturen."

Mike: "Het leukste vind ik het weekendje dat we laatst hadden, toen zijn we naar de trolls film geweest!"

Patrick:"Ik vind het leuk dat we steeds meer insigne halen."