Kom 3x gratis kijken

Scouting staat voor uitdaging! Scouting Polanen is een kleine en gezellige vereniging waar iedereen welkom is. Al vanaf 5 jaar kun je lid worden. Als je lid wilt worden van Scouting Polanen Monster kun je eerst 3 keer komen kijken.

Foto's loop - bevers 1.jpg

"Voelde me gelijk thuis"

"Mijn naam is Ilse en ik zit nu 5 jaar op deze scouting. Via een vriendin ben ik hier terecht gekomen en voelde me gelijk thuis. Ze behandelen me hier als familie. Ik ben blij dat ik hier zo welkom ben! We doen veel leuke dingen zoals karten, lasergamen, waterskiën, klimmen in bomen, door bossen wandelen en nog veel meer. We verzinnen zelf de opkomsten, dus leuk is het altijd. Ook hebben we weekendjes en natuurlijk het zomerkamp! Vorig jaar gingen we zelfs naar Igls in Oostenrijk, wat wil je nog meer?!

De explorers zijn een leuke, gekke maar vooral hechte groep."