Scouting staat voor uitdaging! Al vanaf 5 jaar kan je lid worden bij Scouting Polanen Monster. De eerste drie keer kun je vrijblijvend komen kijken en beleven. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt voor het eerst kennis met Scouting en met onze gezellige groep. Meld je hiervoor aan bij de groep van jouw leeftijd per mail (zie tab contact). Vind je het leuk, dan krijg je van de leiding het aanmeldingformulier en de machtigingskaart om in te vullen. Als je een paar maanden lid bent, word je geïnstalleerd en mag je je eigen Scoutfit dragen. Op dat moment hoor je er helemaal bij!

De contributie voor de opkomsten bedraagt 15 euro per maand en zal aan het begin van iedere maand worden afgeschreven. De kosten voor het zomerkamp worden aan het begin van de maand vóór het zomerkamp afgeschreven. De hoogte van het kampgeld wordt ieder jaar vooraf doorgegeven door de leiding. Door lid te worden ben je automatisch lid van Scouting Nederland. Daarmee ben je samen met 40 miljoen andere internationale scouts lid van de grootste jeugd- en jongeren verenging ter wereld! Je krijgt 4 x per jaar jouw eigen Scouting Magazine thuis gestuurd en je kunt meedoen met landelijke activiteiten.

  Downloadknop Informatieblad leden

 Downloadknop Inschrijfformulier

 Downloadknop Machtiging

 Downloadknop Privacybeleid

  

Kindpakket Westlandpas

Het Kindpakket is een idee van de gemeente Westland en is bedoeld voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Jouw gemeente vindt het belangrijk dat jij mee kan doen aan leuke dingen zoals, sporten, schoolreis of naar muziekles. De gemeente Westland helpt gezinnen die geen of weinig geld hebben voor leuke dingen. Je ouder(s) of verzorger(s) kunnen het Kindpakket voor jou aanvragen zodat jij mee kunt doen bij scouting. Het tegoed voor activiteiten komt automatisch op een Westlandpas te staan. Dit tegoed is een jaar geldig en het eventuele positieve saldo vervalt op 31 december van het jaar. Ga voor meer informatie naar www.westlandpas.nl.

Met de Westlandpas kan je bij ons jouw contributie betalen. Daarnaast kan het tegoed gebruikt worden voor een Scoutfit, verenigingstrui, een aanbetaling voor het kamp of voor weekendjes. Als je gebruik wilt maken van de Westlandpas, geef daarvoor dan de gegevens van de Westlandpas door aan de penningmeester.

 

Opzeggen lidmaatschap

Natuurlijk is het altijd jammer als leden weg gaan, maar soms gebeurt het toch. Het opzeggen van het lidmaatschap kan door een mailtje te sturen aan de leiding van de groep én de penningmeester (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) met daarin de naam van het lid en de reden van opzegging. De penningmeester zal dan aangeven per welke datum precies het lidmaatschap stopt. Gebruikelijk is dat dit ingaat op de eerste dag van de volgende maand.