Verhuur

Ons groepshuis 'Scouting Polanen' is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd houten gebouw met een ruim eigen speelveld en op loopafstand van het strand en aan de rand van de dorpskern Monster. Het gebouw is het hele jaar te huur op woensdagen en weekenden (vrijdag, zaterdag, zondag) voor scoutinggroepen, jeugdverenigingen en basisscholen, zowel voor dagactiviteiten als voor overnachtingen.

Het groepshuis is geschikt voor het overnachten met maximaal 35 personen.

Kosten

De huurkosten zijn bij verblijf met overnachting 4,25 euro p.p./p.n. met een minimum van 80,- euro per nacht. Bij huur van één of meer dagdelen zonder overnachting zijn de kosten € 50,- per dagdeel (0:00/12:00 en 12:00/18:00 en 18:00/0:00 ) en € 80,- per 2 aaneengesloten dagdelen.

Prijzen zijn inclusief gas, licht en water en exclusief 5,- afvalkosten per dag. Daarnaast wordt een borg gevraagd van 150 euro.

Huren?

Wil je het groepshuis huren of heb je nog extra informatie nodig? Neem dan contact op met:

Marja van Velden

06-83524642 (liefst via mail).

Op zaterdag tussen 13:00 en 17:30 moet het groepshuis vrij zijn i.v.m. eigen opkomsten. Voor meer voorwaarden zie de huurvoorwaarden via onderstaande downloadknop.

Downloadknop huurvoorwaarden

Zie voor beschikbaarheid onze Agenda.

Locatie groepshuis

Duyvenvoordestraat 54, Monster

Het gebouw is gelegen aan de rand van de dorpskern Monster en centraal ten opzichte van verschillende activiteitenlocaties:

·         700 meter van het strand

·         2,5 km van recreatiegebied Madestein

·         4,0 km van het Ockenburgse Bos

·         4,5 km van sportcentrum De Uithof (Den Haag)

Inrichting

Er zijn 3 ruime zalen met tafels en stoelen. Alle zalen zijn voorzien van TL-verlichting, gaskachels en ramen met luiken. Zaal 1 en 3 mogen gebruikt worden als slaapzaal.

De keuken heeft kastruimte, een grote koelkast, 5-pits gasstel met brede oven en een zithoek voor 8-10 personen.

Een wasgelegenheid met 2 douches, 3 toiletten, 1 urinoir en 5 wasbakken.

Buiten is er een ruim en beschut gelegen L-vormig speelveld.