GEEN VERHUUR

EXCUUS, ONS GROEPSHUIS IS TIJDELIJK NIET TE HUUR!

 

 

 

 

HOPELIJK KUNNEN WIJ BEGIN 2020 WEER NIEUWE HUURDERS AANNEMEN. HOUD ONZE SITE DAAROM GOED IN DE GATEN.

Ons groepshuis 'Scouting Polanen' is een recent volledig gerenoveerd houten gebouw met een ruim eigen speelveld en op loopafstand van het strand en aan de rand van de dorpskern Monster. Het gebouw is het hele jaar te huur voor scoutinggroepen, jeugdverenigingen en basisscholen, zowel voor dagactiviteiten als voor overnachtingen. Het groepshuis is geschikt voor het overnachten met maximaal 35 personen.

De kosten voor het verblijf met overnachting zijn 4,00 euro p.p. per nacht met een minimum van 70 euro per nacht. Prijzen zijn incl. gas, licht en water. Daarnaast wordt een borg gevraagd van 150 euro. Op zaterdag tussen 13:00 en 17:30 moet het groepshuis vrij zijn i.v.m. eigen opkomsten. Voor meer voorwaarden zie de huurvoorwaarden via onderstaande downloadknop.

Downloadknop huurvoorwaarden

 

 

Locatie groepshuis

Duyvenvoordestraat 54, Monster

Het gebouw is gelegen aan de rand van de dorpskern Monster en centraal ten opzichte van verschillende activiteitenlocaties:

·         400 meter van het zwembad 'de Boetzelaer'

·         700 meter van het strand

·         2,5 km van recreatiegebied Madestein

·         4,0 km van het Ockenburgse Bos

·         4,5 km van sportcentrum De Uithof (Den Haag)

 

Inrichting

 

Er zijn 3 ruime zalen met tafels en stoelen. Alle zalen zijn voorzien van TL-verlichting, gaskachels en ramen die open kunnen. Zaal 1 en 3 mogen gebruikt worden als slaapzaal.

      

 

Een recent geplaatste keuken met grote koelkast, nieuw 5-pits gasstel met  brede oven en een zithoek voor 8-10 personen.

   

 

Een wasgelegenheid met 2 douches, 3 toiletten, 1 urinoir en 5 wasbakken.

      

 

Buiten is er een ruim en beschut gelegen L-vormig speelveld.