Vrijwilligers

Scouting Polanen is een vereniging voor en door vrijwilligers. Samen maken we er een feestje van. De leidingteams organiseren de opkomsten onder begeleiding van de groepsbegeleider en praktijkbegeleider. Verder heeft de vereniging een enthousiast team bestuursleden.

Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus? Laat je uitdagen!

Je kunt bij ons aan de slag als leidinggevende voor een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een ondersteunende rol in een commissie. Ook zijn er nog tal van andere (losse) taken. Voor een aantal specifieke taken hebben we momenteel een vacature, maar bij scouting is er voor iedereen plek en is er altijd wat te doen!

Lijkt het je wat om een bijdrage te leveren aan onze vereniging? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als je iemand kent die wat zou willen doen houden we ons natuurlijk ook aanbevolen.

Belangrijk: Voor alle vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd.