Vrijwilliger worden

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit waar je anderen blij mee maakt? Binnen onze vereniging zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Laat je uitdagen!

Je kunt bij ons aan de slag met een uitdaging die bij jou past. Bijvoorbeeld als leiding voor een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid, als klusser of als (mede)organisator van één van de jaarlijkse activiteiten. Het varieert van 1 keer per jaar tot wekelijkse activiteiten. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze vereniging? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als je iemand kent die wat zou willen doen houden we ons natuurlijk ook aanbevolen.

Leiding worden?

Via onderstaande link kun je ook alvast wat meer informatie vinden over het zijn van leiding of begeleiding binnen onze vereniging.

Downloadknop Informatieblad leiding

Vacatures:

Voor onderstaande taken zijn we momenteel specifiek op zoek naar nieuwe vrijwilligers:

Met een gezellige groep jongeren lekker naar buiten, nieuwe dingen ontdekken, vuur stoken en samen nieuwe uitdagingen aan gaan. Spreekt jou dit aan en heb je op vrijdagavond een paar uurtjes de tijd? Dan zijn we bij de Explorers op zoek naar jou! Aarzel niet en app of bel Mieke van der Arend 06-13840737.

Downloadknop Informatieblad Explorerbegeleiding

Belangrijk: Voor alle vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd.