Vrijwilliger worden

Scouting Polanen kan niet bestaan zonder enthousiaste vrijwilligers. Samen zorgen we er voor dat alle jeugdleden wekelijks kunnen genieten van het scoutingspel. De leidingteams organiseren de opkomsten onder begeleiding van de groepsbegeleider en praktijkbegeleider. Verder heeft de vereniging twee enthousiaste teams bestuursleden. Eén voor de vereniging en één voor de Stichting. Daarnaast zijn er vele andere vrijwilligers. We maken er samen een feestje van!

Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus? Laat je uitdagen!

Je kunt bij ons aan de slag als leiding voor een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een andere rol zoals (mede)organisator van de Open Dag. Het varieert van 1 keer per jaar tot wekelijkse activiteiten. Voor een aantal specifieke taken hebben we momenteel een vacature:

Met een gezellige groep jongeren lekker naar buiten, nieuwe dingen ontdekken, vuur stoken en samen nieuwe uitdagingen aan gaan. Spreekt jou dit aan en heb je op vrijdagavond een paar uurtjes de tijd? Dan zijn we bij de Explorers op zoek naar jou! Aarzel niet en bel Mieke van der Arend 06-13840737.

De stichting heeft als taak de belangen van de vereniging te behartigen. In de praktijk betekent dit dat de stichting de voorwaarden schept om de vereniging te kunnen laten floreren. Binnen de stichting zijn wij op zoek naar een secretaris. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij bijvoorbeeld meewerken aan de vervanging van het groepshuis? Aarzel dan niet en bel Marja van Velden 06-83524642.

Lijkt het je leuk om een andere bijdrage te leveren aan onze vereniging? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als je iemand kent die wat zou willen doen houden we ons natuurlijk ook aanbevolen.

Via onderstaande link kun je ook alvast wat meer informatie vinden over het zijn van leiding of begeleiding binnen onze vereniging.

Downloadknop Informatieblad leiding

Belangrijk: Voor alle vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd.