Vrijwilliger worden

Scouting Polanen is een vereniging voor en door vrijwilligers. Samen maken we er een feestje van. De leidingteams organiseren de opkomsten onder begeleiding van de groepsbegeleider en praktijkbegeleider. Verder heeft de vereniging een enthousiast team bestuursleden en vele andere vrijwilligers.

Ben jij op zoek naar een leuke en actieve klus? Laat je uitdagen!

Je kunt bij ons aan de slag als leiding voor een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een andere rol zoals (mede)organisator van de Open Dag of lid van het schoonmaakteam. Het varieerd van 1 keer per jaar tot wekelijkse activiteiten. Voor een aantal specifieke taken hebben we momenteel een vacature:

Heb je interesse in bovenstaande vacature of lijkt het je leuk om een andere bijdrage te leveren aan onze vereniging? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als je iemand kent die wat zou willen doen houden we ons natuurlijk ook aanbevolen.

Belangrijk: Voor alle vrijwilligers wordt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd.