We doen mee aan verschillende financiële acties. Dit geld wordt ingezet voor het aanschaffen van spelmateriaal, het volgen van training voor de leiding, het aanbieden van activiteiten aan de leden en het onderhoud van het groepshuis. Door deze financiële acties houden we de contributie voor de leden zo laag mogelijk. Daarmee is Scouting Polanen voor meer kinderen bereikbaar. Gedurende het jaar zijn dit de vaste financiële acties waaraan Scouting Polanen mee doet.

Met financiële en materiële sponsoring zijn we als vereniging natuurlijk altijd blij. Wilt u iets voor ons hierin betekenen? Neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.U kunt ook uw donatie overmaken o.v.v. donatie + doel waarvoor u doneert (bijvoorbeeld spelmateriaal of nieuwbouw) op rekeningnummer NL53 RABO 0156 7629 35.

 

Jaarlijks doen we mee aan de Jantje Beton Collecte. Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Deze visie sluit prima aan bij scouting, waar buitenspellen ook een belangrijk onderdeel is van het programma. Door mee te doen aan de collecte ontvangt onze vereniging zelf 50% van de opbrengst, zodat we ook voor onze leden het buiten spelen leuker kunnen maken.

 

 

Eén keer per jaar is de Grote Clubactie in het land. Onze leden gaan dan op pad en verkopen loten. 80% van de opbrengst gaat direct naar onze eigen club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. De Grote Clubactie (eerder was dat voor ons de Scouting Loterij) is jaarlijks, naast contributie, onze belangrijkste bron van inkomsten. Deze inkomsten zijn hard nodig sinds het wegvallen van de Gemeentelijke subsidies. Ons doel is en blijft om scouting voor iedereen bereikbaar te houden.

 

Rabobank investeert haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land - buurt voor buurt - sterker maken. Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving. Ben je lid van de Rabobank? Steun dan onze vereniging door ieder najaar op ons te stemmen tijdens de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie.